ONLINE GEDENKPLAATS

Hoefakker Uitvaartzorg biedt u dit online platform voor het herinneren van overleden dierbaren. Familie, vrienden en andere belangstellenden kunnen hier samen hun gedachten, herinneringen, foto’s en video’s delen. Het gaat verder dan alleen condoleren: Het is een online gedenkplaats.

Waardevolle herinneringen online verzamelen

Met de online gedenkplaats deelt u persoonlijke en dierbare herinneringen. Dat geldt niet alleen voor directe familieleden, maar ook voor bijvoorbeeld vrienden en bekenden. Daarmee is de online gedenkplaats een bijzonder en eigentijds eerbetoon, tot lang na de uitvaart.

Toegang tot de online gedenkplaats

Indien de familie op de rouwkaart en/of rouwadvertentie melding heeft gemaakt van de gedenkplaats, kunt u hieronder in de zoekbalk de VOOR- EN/OF ACHTERNAAM van de overledene invullen en vervolgens aan de rechterzijde de functie 'zoek' aanklikken. U krijgt toegang tot de gedenkplaats. 

Om privacy te waarborgen, is de gedenkplaats niet toegankelijk voor reguliere bezoekers van deze website. Wel kan iedereen die dat wenst een fictief voorbeeld van de online gedenkplaats bekijken door op onderstaande link te klikken.

KLIK HIER VOOR EEN FICTIEF VOORBEELD VAN DE ONLINE GEDENKPLAATS

 

Een website van Reclamebureau Ontwerpfabriek Hilversum