Ja, ik wil me gratis laten inschrijven in het register van Hoefakker Uitvaartzorg en ontvang daarmee t.z.t. een korting van 150,00 euro op de kosten voor de algehele verzorging van de uitvaart. Daarnaast ontvang ik de gratis brochure ‘Zó wens ik het, als mijn sterven daar is’. De inschrijving in het register geldt voor alle bewoners van onderstaand adres. Van de inschrijving ontvangt u een schriftelijke bevestiging van Hoefakker Uitvaartzorg.
Voorletters en familienaam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
   
Antispam
(vul hier 'ja' in)
   
 

Een uitvaart brengt de nodige kosten met zich mee. Door onze kleinschalige en persoonlijke werkwijze kunnen wij deze kosten relatief laag houden.

Op basis van uw uitvaartwensen kunnen wij vrij nauwkeurig voor u berekenen met welke uitvaartkosten u rekening dient te houden. Neemt u gerust contact met ons op, zodat wij een berekening voor u kunnen maken.

Wanneer u zich gratis laat inschrijven in het register van Hoefakker Uitvaartzorg, hanteren wij ongeacht uw leeftijd bovendien een korting van € 150,00 op de kosten voor de algehele verzorging van de uitvaart, wanneer Hoefakker Uitvaartzorg de uitvaart verzorgt. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is hiernaast uw gegevens in te vullen.

Een website van Reclamebureau Ontwerpfabriek Hilversum